Elda Sallauka — Trajnimi, Praktika, dhe Puna në NextSEO

Ata që më njohin gjithmonë më kanë cilësuar si një person kreaktiv dhe përherë duke kërkuar mundësi si të shfaq veten me performanca sa më të mira. Kur me të vërtetë mendoja që mundësitë e mia ishin shumë të vogla atëherë rastësisht pashë njoftimin për trajnim në NextSEO. Marketingu gjithmonë më ka pëlqyer kjo është…

Albesa Rrezja — Trajnimi, Praktika, dhe Puna në NextSEO

Duke qenë një person të cilit i pëlqejnë shumë eksperiencat e reja, e që Marketingu Digjital dhe SEO për mua ishte një e tillë u bënë këto shkaku dhe motivi kryesor për fillimin e trajnimit që ofronte NextSEO sikur tash një vit më parë. Si term e si profesion ishte diçka e re për mua, por ditët e trajnimit dhe…