Albesa Rrezja — Trajnimi, Praktika, dhe Puna në NextSEO

Duke qenë një person të cilit i pëlqejnë shumë eksperiencat e reja, e që Marketingu Digjital dhe SEO për mua ishte një e tillë u bënë këto shkaku dhe motivi kryesor për fillimin e trajnimit që ofronte NextSEO sikur tash një vit më parë. Si term e si profesion ishte diçka e re për mua, por ditët e trajnimit dhe…