Elda Sallauka — Trajnimi, Praktika, dhe Puna në NextSEO

Ata që më njohin gjithmonë më kanë cilësuar si një person kreaktiv dhe përherë duke kërkuar mundësi si të shfaq veten me performanca sa më të mira. Kur me të vërtetë mendoja që mundësitë e mia ishin shumë të vogla atëherë rastësisht pashë njoftimin për trajnim në NextSEO. Marketingu gjithmonë më ka pëlqyer kjo është…