Flaka Selmani — Trajnimi, Praktika, dhe Puna në NextSEO

Duke ditur se pas diplomimit fillojnë sfidat e vërteta dhe ballafaqimi direkt me tregun e punës, ndjenja e mos të qenurit mjaftueshëm e mirë dhe frika nga dështimi janë shkaktarët kryesor pse besojmë pak në vete dhe ngurrojmë të nisim rrugën drejt suksesit. Për një kohë edhe unë ngela në zonën time të “rehatisë” deri…